Om den virtuelle server

VPN-server er din virtuelle placering i det område og den by, som du kan vælge ved oprettelse af en sikker forbindelse. For eksempel kan du vælge en bestemt placering til at besøge websteder for banker eller sociale netværk, eller konfigurere en sikker forbindelse til bestemte websteder. Sikre forbindelser, der er konfigureret til specifikke websteder har højere prioritet end indstillinger for webstedkategorier.

Du kan også vælge de optimale virtuelle servere til streaming af film eller downloade filer fra internettet eller spille onlinespil.

Hvis du bruger den gratis version af programmet, kan du kun bruge en gratis server. Når du bruger en gratis server, vælger programmet automatisk placeringen af VPN-serveren for dig, selvom du havde angivet en specifik placering af VPN-serveren til det valgte websted.

Følgende virtuelle servere er i øjeblikket tilgængelige i Kaspersky VPN Secure Connection:

Du kan kun benytte denne funktion, hvis du har ret til at bruge den pågældende tjeneste og dens indhold og overholder tredjepartsrettigheder og relevant lovgivning. Mere om brugsbegrænsninger for programmer.